Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=3145972

Measurement of coffee taste using lipid membrane taste sensors

Author
KOMAI, H1 ; NAITO, Y1 ; SATO, K1 ; IKEZAKI, H1 ; TANIGUCHI, A1 ; TOKO, K
[1] Anritsu Corp., res. lab., Atsugi-shi, Kanagawa-ken 243, Japan
Conference title
seizième colloque scientifique internationale sur le café (kyoto, 9-14 avril 1995)
Conference name
Colloque scientifique international sur le café (16 ; Kyoto 1995-04-09)
Author (monograph)
Association scientifique internationale du café, Paris, France (Organiser of meeting)
Source

seizième colloque scientifique internationale sur le café (kyoto, 9-14 avril 1995). 1995 ; 2Vol ; Vol 1, 300-308 ; ref : 13 ref

ISBN
2-900212-15-4
Scientific domain
Agronomy, agriculture, phytopathology; Food science technology
Publisher
Association scientifique du café, Paris
Publication country
France
Document type
Conference Paper
Language
English
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B12 Coffee, tea and other stimulative beverage industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
3145972

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web