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Potent mercapto/methylthio-substituted aldehydes and ketones in cooked beef liver

Author
WERKHOFF, P1 ; BRÜNING, J1 ; GÜNTERT, M2 ; KAULEN, J1 ; KRAMMER, G1 ; SOMMER, H1
[1] Haarmann & Reimer GmbH, Corporate Research, Rumohrtalstrasse 1, 37603 Holzminden, Germany
[2] Haarmann & Reimer GmbH, Flavor Division, Rumohrtalstrasse 1, 37603 Holzminden, Germany
Source

Advances in food sciences. 1996, Vol 18, Num 1-2, pp 19-27 ; ref : 65 ref

ISSN
1431-7737
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Parlar Scientific Publications, Freising
Publication country
Germany
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
Aldéhyde Arôme Chromatographie HPLC Chromatographie phase gazeuse Composition chimique Composé volatil Cuisson Cétone Entraînement à la vapeur Extraction solvant Flaveur Foie Méthode analytique Photomètre flamme Propriété spectrale Soufre Composé organique Spectrométrie masse Synthèse chimique Viande boeuf Abats Produit carné Propriété organoleptique Propriété physicochimique
Keyword (en)
Aldehyde Aroma HPLC chromatography Gas chromatography Chemical composition Volatile compound Cooking Ketone Steam distillation Solvent extraction Flavor Liver Analytical method Flame photometer Spectral properties Sulfur Organic compounds Mass spectrometry Chemical synthesis Beef Offals Meat product Organoleptic properties Physicochemical properties
Keyword (es)
Aldehído Aroma Cromatografía HPLC Cromatografía fase gaseosa Composición química Compuesto volátil Cocción Cetona Arrastre vapor Extracción solvente Flavor Hígado Método analítico Fotómetro llama Propiedad espectral Azufre Compuesto orgánico Espectrometría masa Síntesis química Carne vaca Despojos de carne Producto de carne Propiedad organoléptica Propiedad fisicoquímica
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B05 Meat and meat product industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
3265026

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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