Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=3366325

Méthodes d'évaluation de la stabilité des émulsions. Principe, applications, avantages et inconvénients

Other title
Review : evaluation of emulsion stability : principle, applications, advantages and drawbacks (en)
Author
CURT, C
Cent. national machinisme agricoles génie rural eaux forêts, div. technologie industries agro-alimentaires, 63200 Riom, France
Source

Sciences des aliments. 1994, Vol 14, Num 6, pp 699-724 ; ref : 3 p.1/2

CODEN
SCALDC
ISSN
0240-8813
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Lavoisier, Paris
Publication country
France
Document type
Article
Language
French
Keyword (fr)
Article synthèse Emulsion Méthode mesure Méthode physique Produit alimentaire Stabilité thermodynamique
Keyword (en)
Review Emulsion Measurement method Physical method Foodstuff Thermodynamic stability
Keyword (es)
Artículo síntesis Emulsión Método medida Método físico Producto alimenticio Estabilidad termodinámica
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35A General aspects / 002A35A01 Methods of analysis, processing and quality control, regulation, standards

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
3366325

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web