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Utilisation des isotopes stables pour le contrôle des arômes : exemple de la vanilline

Other title
Use of stable isotopes for aroma control : exemple of vanillin (en)
Author
KOZIET, J
Cent. rech. Pernod-Ricard, 94015 Créteil, France
Conference title
Journées françaises de spectrométrie de masse
Conference name
Journées françaises de spectrométrie de masse (9 ; Metz 1992-09-22)
Source

Analusis (Imprimé). 1992, Vol 20, Num 7, pp M42-M45 ; ref : 22 ref

ISSN
0365-4877
Scientific domain
Analytical chemistry
Publisher
EDP Sciences, Les Ulis
Publication country
France
Document type
Conference Paper
Language
French
Keyword (fr)
Analyse isotopique Arôme Contrôle qualité Produit alimentaire Saveur Spectrométrie RMN Spectrométrie masse Utilisation Vanilline
Keyword (en)
Isotopic analysis Aroma Quality control Foodstuff Taste NMR spectrometry Mass spectrometry Use Vanillin
Keyword (es)
Análisis isotópico Aroma Control calidad Producto alimenticio Sabor Espectrometría RMN Espectrometría masa Utilización Vainillina
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B13 Aroma and flavouring agent industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
4491247

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