Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=4491250

Sécurité et qualité des emballages alimentaires : étude des intéractions de bouchons en polyéthylène haute densité avec des substances organiques volatiles

Other title
Security and quality of food packaging : interactions between organic volatile compounds with high density polyethylene stoppers (en)
Author
BENET, S; DUCRUET, V; FEIGENBAUM, A
INRA, lab. nutrition sécurité alimentaire, 78352 Jouy-en-Josas, France
Conference title
Journées françaises de spectrométrie de masse
Conference name
Journées françaises de spectrométrie de masse (9 ; Metz 1992-09-22)
Source

Analusis (Imprimé). 1992, Vol 20, Num 7, pp 391-396 ; ref : 13 ref

ISSN
0365-4877
Scientific domain
Analytical chemistry
Publisher
EDP Sciences, Les Ulis
Publication country
France
Document type
Conference Paper
Language
French
Keyword (fr)
Arôme Bouchon Composé volatil Emballage matière plastique Interaction moléculaire Perméation Produit alimentaire Qualité
Keyword (en)
Aroma Plug Volatile compound Plastic bag packaging Molecular interaction Permeation Foodstuff Quality
Keyword (es)
Aroma Tapón Compuesto volátil Empaque material plástico Interacción molecular Permeación Producto alimenticio Calidad
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35A General aspects / 002A35A02 Handling, storage, packaging, transport

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
4491250

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web