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Relations entre les caractéristiques avant et après chauffage de chair de truite fario (Salmo trutta) élevée en mer

Other title
Compared characteristics of raw and heated fillets from sea bred brown trout (Salmo trutta) (en)
Author
LAROCHE, M1 ; BAUVINEAU, C2 ; FAUCONNEAU, B3 ; CAMPELLO, L1 ; VALLET, J.-L
[1] INRA, lab. études interactions molécules alimentaires, 44026 Nantes, France
[2] ELSAMER, 29570 Camaret/Mer, France
[3] INRA, lab. physiologie poissons, 35042 Rennes, France
Conference title
Comportement alimentaire. Nutrition. Technologie. Fonctionnalité
Conference name
Sciences des aliments. Colloque (Quimper 1991-11-20)
Author (monograph)
Association française de nutrition, Jouy-en-Josas, France (Funder/Sponsor)
Association pour le développement de la recherche appliquée aux industries agricoles et alimentaires, Quimper, France (Funder/Sponsor)
Institut universitaire de technologie de Quimper, Quimper, France (Funder/Sponsor)
Source

Sciences des aliments. 1993, Vol 13, Num 2, pp 213-219 ; ref : 6 ref

CODEN
SCALDC
ISSN
0240-8813
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Lavoisier, Paris
Publication country
France
Document type
Conference Paper
Language
French
Keyword (fr)
Aptitude technologique Cuisson Relation composition propriété Truite
Keyword (en)
Processing quality Cooking Property composition relationship Trout
Keyword (es)
Aptitud tecnológica Cocción Relación composición propiedad Trucha
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B06 Fish and seafood industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
4880838

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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