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Propriétés thermogélifiantes de la myosine : influence du degré de purification et du type musculaire

Other title
Heat-induced gelation properties of myosin : influence of purification and muscle type (en)
Author
CULIOLI, J; BOYER, C; VIGNON, X; OUALI, A
INRA, stn. rech. viande, 63122 Saint Genès, France
Conference title
Comportement alimentaire. Nutrition. Technologie. Fonctionnalité
Conference name
Sciences des aliments. Colloque (Quimper 1991-11-20)
Author (monograph)
Association française de nutrition, Jouy-en-Josas, France (Funder/Sponsor)
Association pour le développement de la recherche appliquée aux industries agricoles et alimentaires, Quimper, France (Funder/Sponsor)
Institut universitaire de technologie de Quimper, Quimper, France (Funder/Sponsor)
Source

Sciences des aliments. 1993, Vol 13, Num 2, pp 249-260 ; ref : 1 p

CODEN
SCALDC
ISSN
0240-8813
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Lavoisier, Paris
Publication country
France
Document type
Conference Paper
Language
French
Keyword (fr)
Gélification Lapin Myosine Propriété physicochimique Purification Traitement thermique Lagomorpha Mammalia Protéine Vertebrata
Keyword (en)
Gelation Rabbit Myosin Physicochemical properties Purification Heat treatment Lagomorpha Mammalia Proteins Vertebrata
Keyword (es)
Gelificación Conejo Miosina Propiedad fisicoquímica Purificación Tratamiento térmico Lagomorpha Mammalia Proteina Vertebrata
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B06 Fish and seafood industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
4880841

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