Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=4883534

Rôle de la force de morsure dans la perception de la dureté de produits visco-élastiques

Other title
The role of the bite force in the perception of hardness using visco-elastic products (en)
Author
PEYRON, M.-A; MIOCHE, L
INRA, stn. rech. viande, 63122 Saint Genès, France
U.F.R. odontologie, lab. physiologie oro-faciale, 63000 Clermont-Ferrand, France
Conference title
Comportement alimentaire. Nutrition. Technologie. Fonctionnalité
Conference name
Sciences des aliments. Colloque (Quimper 1991-11-20)
Author (monograph)
Association française de nutrition, Jouy-en-Josas, France (Funder/Sponsor)
Association pour le développement de la recherche appliquée aux industries agricoles et alimentaires, Quimper, France (Funder/Sponsor)
Institut universitaire de technologie de Quimper, Quimper, France (Funder/Sponsor)
Source

Sciences des aliments. 1993, Vol 13, Num 2, pp 359-365 ; ref : 8 ref

CODEN
SCALDC
ISSN
0240-8813
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Lavoisier, Paris
Publication country
France
Document type
Conference Paper
Language
French
Keyword (fr)
Analyse sensorielle Dureté Matériau viscoélastique Morsure Perception sensorielle Propriété rhéologique Texture
Keyword (en)
Sensory analysis Hardness Viscoelastic material Bite Sensorial perception Rheological properties Texture
Keyword (es)
Análisis sensorial Dureza Material viscoelástico Mordedura Percepción sensorial Propiedad rheológica Textura
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35A General aspects / 002A35A01 Methods of analysis, processing and quality control, regulation, standards

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
4883534

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web