Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=6252150

Mise au point d'un système d'évaluation de la qualité des lots de carcasses de dinde sur chaîne d'abattage par vision numérique

Other title
Design of an evaluation system of the quality of lots of turkey carcasses on a slaughtering chain by artificial vision (en)
Author
MARTY MAHE, P; RAFFY, G; MARCHAL, P; LOUVEAU, V
Conference title
L'application de l'analyse d'images dans l'agro-industrie : de la production à la transformation des produits agricoles = Use of image analysis in the food industry: from production to transformation of agricultural products (en)
Conference name
L'application de l'analyse d'images dans l'agro-industrie : de la production à la transformation des produits agricoles (1994)
Source

Mise au point d'un système d'évaluation de la qualité des lots de carcasses de dinde sur chaîne d'abattage par vision numérique. 1994, 6 p.

Document type
Conference Paper
Language
French
Keyword (fr)
CLASSIFICATION DES CARCASSES COULEUR DINDE GRISELI TRAITEMENT D'IMAGES VISION NUMERIQUE
Classification
Pascal
001 Exact sciences and technology / 001D Applied sciences / 001D16 Pollution

Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A32 Agronomy. Soil science and plant productions

Discipline
Agronomy. Soil sciences and vegetal productions Pollution
Origin
IRSTEA
Database
PASCAL
INIST identifier
6252150

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web