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Use of preference mapping to relate consumer preference to the sensory properties of a processed meat product (tinned cat food)

Other title
Utilisation des cartes de préférence pour établir les relations entre la préférence des consommateurs et les propriétés organoleptiques d'un produit carné transformé (aliment appertisé pour chat) (fr)
Author
JONES, P. N1 ; MACFIE, H. J. H; BEILKEN, S. L
[1] CSIRO meat res. lab., Queensland, Australia
Source

Journal of the science of food and agriculture. 1989, Vol 47, Num 1, pp 113-123 ; ref : 10 ref

CODEN
JSFAAE
ISSN
0022-5142
Scientific domain
Agronomy, agriculture, phytopathology; Food science technology
Publisher
Wiley, Chichester
Publication country
United Kingdom
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
Aliment animaux compagnie Analyse sensorielle Méthodologie
Keyword (en)
Pet food Sensoric analysis Methodology
Keyword (es)
Alimento animales compañía Análisis sensorial Metodología
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B15 Feed and pet food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
7147771

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