Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=7207146

Upgrading barley straw for goats : the effectiveness of a sodium hydroxide and urea dip method

Other title
Amélioration de la paille d'orge pour les chèvres : l'efficacité de la méthode par trempage dans de l'hydroxyde de sodium et de l'urée (fr)
Author
WRATHALL, J. H. M1 ; OWEN, E; PIKE, D. J
[1] Univ. Reading, dep. agriculture, Reading, United Kingdom
Source

Animal feed science and technology. 1989, Vol 24, Num 1-2, pp 57-67 ; ref : 28 ref

CODEN
AFSTDH
ISSN
0377-8401
Scientific domain
Food science technology; Animal sciences, zootechny, veterinary medicine
Publisher
Elsevier, Amsterdam
Publication country
Netherlands
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
Chèvre Digestibilité Paille Valeur nutritive Traitement alcalin Traitement par l'urée Artiodactyla Mammalia Ungulata Vertebrata
Keyword (en)
Goat Digestibility Straw Nutritive value Artiodactyla Mammalia Ungulata Vertebrata
Keyword (es)
Cabra Digestibilidad Paja Valor nutritivo Artiodactyla Mammalia Ungulata Vertebrata
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B15 Feed and pet food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
CDIUPA
Database
PASCAL
INIST identifier
7207146

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Access to the document

Searching the Web