Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=7278658

Physiologie et bactériologie des produits de IVème gamme

Conference name
Journées françaises du froid (1988)
Source

Revue générale du Froid. 1989, Vol 79, Num 3, pp 78-101, 19 p ; ref : 9 ref

ISSN
0035-3205
Document type
Conference Paper
Language
French
Keyword (fr)
Conditionnement Durée conservation Légume Qualité Atmosphère contrôlée Quatrième gamme
Keyword (en)
Conditioning Shelf life Vegetable Quality
Keyword (es)
Acondicionamiento Tiempo conservación Legumbre Calidad
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B09 Fruit and vegetable industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
CDIUPA
Database
PASCAL
INIST identifier
7278658

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web