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Thermal, ultrasonic and ultraviolet inactivation of Salmonella in thin films of aqueous media and chocolate

Other title
Inactivation par la chaleur, par les ultrasons et par les ultraviolets de Salmonella dans des films minces de milieu aqueux et de chocolat (fr)
Author
LEE, B. H1 ; KERMASHA, S; BAKER, B. E
[1] McGill univ., Macdonald coll., dep. food sci. agricultural chemistry, Ste Anne de Bellevue, Canada
Source

Food microbiology. 1989, Vol 6, Num 3, pp 143-152 ; ref : 23 ref

CODEN
FOMIE5
ISSN
0740-0020
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Elsevier, London
Publication country
United Kingdom
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
Chocolat au lait Contamination biologique Désinfection Inhibition Radiosensibilité Salmonella Traitement thermique Bactérie Enterobacteriaceae Escherichieae
Keyword (en)
Milk chocolate Biological contamination Disinfection Inhibition Radiosensitivity Salmonella Heat treatment Bacteria Enterobacteriaceae Escherichieae
Keyword (es)
Chocolate con leche Contaminación biológica Desinfección Inhibición Radiosensibilidad Salmonella Tratamiento térmico Bacteria Enterobacteriaceae Escherichieae
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B11 Confectionery products and chocolate industries, honey

Discipline
Agrifood industries
Origin
CDIUPA
Database
PASCAL
INIST identifier
7337612

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