Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=7363313

Ultrasound imaging. A non-destructive method for control of the microbiological quality of aseptically packed foodstuffs

Other title
La visualisation des ultrasons. Une méthode non-destructrice pour le contrôle de la qualité microbiologique des produits conditionnés aseptiquement (fr)
Author
AHVENAINEN, R1 ; WIRTANEN, G; MANNINEN, M
[1] Tech. res. cent. Finland, food res. lab., Espoo, Finland
Source

Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. = Food science + technologyScience + technologie alimentaire. 1989, Vol 22, Num 5, pp 273-278 ; ref : 4 ref

CODEN
LBWTAP
ISSN
0023-6438
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Elsevier, Oxford
Publication country
United Kingdom
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
Crème glacée Méthodologie Potage Sauce
Keyword (en)
Ice cream Methodology Soup Sauce
Keyword (es)
Helado Metodología Sopa Salsa
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35A General aspects / 002A35A01 Methods of analysis, processing and quality control, regulation, standards

Discipline
Agrifood industries
Origin
CDIUPA
Database
PASCAL
INIST identifier
7363313

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web