Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=7363330

Unsuitability of data acquired from blended samples for testing orange juice purity

Other title
Inadéquation des données obtenues avec des échantillons de mélanges pour déterminer le degré de pureté des jus d'orange (fr)
Author
LOPEZ, F1 ; IZQUIERDO, L
[1] CSIC, inst. agroquimica tec. alimentos, Valencia, Spain
Source

Journal of the science of food and agriculture. 1990, Vol 50, Num 1, pp 119-125 ; ref : 12 ref

CODEN
JSFAAE
ISSN
0022-5142
Scientific domain
Agronomy, agriculture, phytopathology; Food science technology
Publisher
Wiley, Chichester
Publication country
United Kingdom
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
Adultération Identification Jus d'orange
Keyword (en)
Adulteration Identification Orange juice
Keyword (es)
Adulteración Identificación Zugo naranja
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B09 Fruit and vegetable industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
CDIUPA
Database
PASCAL
INIST identifier
7363330

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Access to the document

Searching the Web