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Répartition du sel dans l'Emmental. Relations entre la teneur en NaCl et la perception de la saveur salée

Other title
Salt distribution in Emmental. NaCl concentration and salt perception (en)
Author
CHAMBA, J. F1
[1] Inst. tech. gruyère, La Roche sur Foron, France
Conference name
Journées d'études «Sciences des aliments» (1987)
Source

Sciences des aliments. 1987, Vol 7, pp 73-82 ; h.s. 8 ; ref : 12 ref

CODEN
SCALDC
ISSN
0240-8813
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Lavoisier, Paris
Publication country
France
Document type
Conference Paper
Language
French
Keyword (fr)
Composition chimique Emmental
Keyword (en)
Chemical composition Emmental
Keyword (es)
Composición química Emmental
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B04 Milk and cheese industries. Ice creams

Discipline
Agrifood industries
Origin
CDIUPA
Database
PASCAL
INIST identifier
7548391

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