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Utilisation d'une méthode turbidimétrique pour étudier l'effet des différentes étapes de préparation des laits sur leur coagulabilité

Other title
Use of a turbidimetric method to study the effect of different phases of preparation of milks on coagulation (en)
Author
SCHER, J1 ; HARDY, J
[1] ENSAIA, lab. physicochimie génie alimentaires, Vandoeuvre Les Nancy, France
Conference name
Journées d'études «Sciences des aliments» (1987)
Source

Sciences des aliments. 1987, Vol 7, pp 159-165 ; h.s. 8 ; ref : 6 ref

CODEN
SCALDC
ISSN
0240-8813
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Lavoisier, Paris
Publication country
France
Document type
Conference Paper
Language
French
Keyword (fr)
Coagulation Lait Mesure Turbidimétrie
Keyword (en)
Coagulation Milk Measurement Turbidimetry
Keyword (es)
Coagulación Leche Medida Turbidimetría
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B04 Milk and cheese industries. Ice creams

Discipline
Agrifood industries
Origin
CDIUPA
Database
PASCAL
INIST identifier
7548401

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