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Procédure d'obtention du statut alimentaire des produits nouveaux. I - Le statut alimentaire : un statut par défaut. II - Typologie des procédures selon la nature de la nouveauté

Other title
Législation about new products (en)
Author
ALLAIN, J. L1
[1] UNIBREM, Paris, France
Conference name
Journée d'étude de l'AFECG (1988)
Source

Revue française des corps gras. 1988, Vol 35, Num 8-9, pp 345-351

CODEN
RFCGAE
ISSN
0035-3000
Scientific domain
Food science technology; Biotechnology; Chemical industry parachemical industry
Publisher
Teintex, Paris
Publication country
France
Document type
Conference Paper
Language
French
Keyword (fr)
Produit nouveau Réglementation
Keyword (en)
New product Regulation
Keyword (es)
Producto nuevo Reglamentación
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B16 Research and development. New food products, dietetic foods and beverages

Discipline
Agrifood industries
Origin
CDIUPA
Database
PASCAL
INIST identifier
7853946

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