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Rôle du prérefroidissement du lait à la ferme sur la qualité microbiologique

Other title
The influence of a pre-cooling at the farm on the microbiological quality of raw-milk (en)
Author
LOREE, J. F1 ; DOUSSET, X; MENARD, J. L; PINET, X
[1] ENITIAA, Nantes, France
Conference name
Colloque «Incidence de l'environnement et de la technologie sur la qualité des produits alimentaires» (1988)
Source

Sciences des aliments. 1988, Vol 8, pp 19-29 ; suppl. 9 ; ref : 12 ref

CODEN
SCALDC
ISSN
0240-8813
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Lavoisier, Paris
Publication country
France
Document type
Conference Paper
Language
French
Keyword (fr)
Contamination biologique Lait Refroidissement
Keyword (en)
Biological contamination Milk Cooling
Keyword (es)
Contaminación biológica Leche Enfriamiento
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B04 Milk and cheese industries. Ice creams

Discipline
Agrifood industries
Origin
CDIUPA
Database
PASCAL
INIST identifier
7854009

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