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Simulation sur ordinateur du process de cuisson-refroidissement en charcuterie-salaison

Other title
Computer simulation of the cooking and cooling processing in delicatessen preparation (en)
Author
VOGEL, U1 ; VENDEUVRE, J. L
[1] Cent. tech. charcuterie, salaison conserves viandes, Maisons Alfort, France
Conference name
Colloque «Incidence de l'environnement et de la technologie sur la qualité des produits alimentaires» (1988)
Source

Sciences des aliments. 1988, Vol 8, pp 235-238 ; suppl. 9

CODEN
SCALDC
ISSN
0240-8813
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Lavoisier, Paris
Publication country
France
Document type
Conference Paper
Language
French
Keyword (fr)
Cuisson Modèle mathématique Produit carné Refroidissement Saucisse
Keyword (en)
Cooking Mathematical model Meat product Cooling Sausage
Keyword (es)
Cocción Modelo matemático Producto de carne Enfriamiento Salchicha
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B05 Meat and meat product industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
CDIUPA
Database
PASCAL
INIST identifier
7854034

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