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Stabilisation de la farine de niébé (Vigna unguiculata L.) en vue de la préparation d'un aliment de sevrage mil-niébé, au Sénégal

Other title
Stabilization of the niebe-meal (Vigna unguiculata L.) in order to prepare a millet-niebe weaning food, in Senegal (en)
Author
N 'DOYE, A. S1 ; DRAPRON, R
[1] Inst. tech. alimentaire, Dakar, Senegal
Conference name
Journées d'études «Sciences des Aliments» (1985)
Source

Sciences des aliments. 1985, Vol 5, pp 103-112 ; h.s. 5 ; ref : 16 ref

CODEN
SCALDC
ISSN
0240-8813
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Lavoisier, Paris
Publication country
France
Document type
Conference Paper
Language
French
Keyword (fr)
Aliment pour nourrisson Altération Durée conservation Entreposage Stabilisation Utilisation Farine de niébé
Keyword (en)
Infant food Alteration Shelf life Warehousing Stabilization Use
Keyword (es)
Alimento para lactante Alteración Tiempo conservación Almacenamiento Estabilizacion Utilizacion
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B09 Fruit and vegetable industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
CDIUPA
Database
PASCAL
INIST identifier
8122869

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