Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=8122878

Nouvelle technique de détermination rapide de la volatilité de composants d'arôme dans des milieux à forte viscosité

Other title
New technique of fast determination of the volatility of flavour components in high viscosity media (en)
Author
VOILLEY, A1 ; BOSSET, J. O
[1] Univ. Dijon, ENSBANA, Dijon, France
Conference name
Journées d'études «Sciences des Aliments» (1985)
Source

Sciences des aliments. 1985, Vol 5, pp 169-174 ; h.s. 5 ; ref : 7 ref

CODEN
SCALDC
ISSN
0240-8813
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Lavoisier, Paris
Publication country
France
Document type
Conference Paper
Language
French
Keyword (fr)
Composé volatil Mesure Volatilité
Keyword (en)
Volatile compound Measurement
Keyword (es)
Compuesto volatil Medida
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B13 Aroma and flavouring agent industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
CDIUPA
Database
PASCAL
INIST identifier
8122878

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web