Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=8169259

Stérilisation thermique et récipients. Evolution des technologies

Author
MICHIELS, L1
[1] Inst. Appert, France
Conference name
Conférence «La qualité des aliments et l'évolution des technologies dans les industries agro-alimentaires» (1984)
Source

Industries alimentaires et agricoles. 1987, Vol 104, Num 5, pp 461-467 ; ref : 9 ref

CODEN
IALAA9
ISSN
0019-9311
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Editions de Courcelles, Paris
Publication country
France
Document type
Conference Paper
Language
French
Keyword (fr)
Mise en conserve Stérilisation thermique Technologie
Keyword (en)
Canning Heat sterilization Technology
Keyword (es)
Puesta en conserva Esterilización térmica Tecnologia
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35A General aspects / 002A35A03 Food engineering

Discipline
Agrifood industries
Origin
CDIUPA
Database
PASCAL
INIST identifier
8169259

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web