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Mise au point d'une méthode et d'un appareil semi-automatique de filtration sous pression pour le dénombrement des spores de Clostridium tyrobutyricum dans le lait

Other title
Development of a method and semi automated apparatus using filtration by positive pressure for the counting of spores of Clostridium tyrobutyricum in milk (en)
Author
ABGRALL, B1 ; COLIN, J. Y; BOURGEOIS, C; BOURVA, F; LE GRAND, M
[1] A.D.R.I.A., Quimper, France
Conference name
Colloque «Microorganismes et aliments : techniques rapides et contrôle industriel» (1987)
Source

Sciences des aliments. 1987, Vol 7, pp 157-164 ; h.s. 7 ; ref : 8 ref

CODEN
SCALDC
ISSN
0240-8813
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Lavoisier, Paris
Publication country
France
Document type
Conference Paper
Language
French
Keyword (fr)
Clostridium Filtration Lait Numération Spore Clostridium tyrobutyricum Bactérie Clostridiaceae Clostridiales
Keyword (en)
Clostridium Filtration Milk Numeration Spores Bacteria Clostridiaceae Clostridiales
Keyword (es)
Filtracion Leche Numeracion Espora Bacteria
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B04 Milk and cheese industries. Ice creams

Discipline
Agrifood industries
Origin
CDIUPA
Database
PASCAL
INIST identifier
8291146

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