Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=8291150

Mise en place d'un contrôle qualité au niveau d'une petite entreprise agro-alimentaire

Other title
Development of quality control in a small food factory (en)
Author
VINCENT, J. P1 ; CATTEAU, M
[1] Inst. Pasteur Lille, France
Conference name
Colloque «Microorganismes et aliments : techniques rapides et contrôle industriel» (1987)
Source

Sciences des aliments. 1987, Vol 7, pp 201-207 ; h.s. 7

CODEN
SCALDC
ISSN
0240-8813
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Lavoisier, Paris
Publication country
France
Document type
Conference Paper
Language
French
Keyword (fr)
Conserverie Fungi Hygiène Thallophyta
Keyword (en)
Cannery Fungi Hygiene Thallophyta
Keyword (es)
Conservería Hongos Higiene
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B09 Fruit and vegetable industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
CDIUPA
Database
PASCAL
INIST identifier
8291150

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web