Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=8291152

Rationalisation du contrôle microbiologique d'une fabrication de fromage - Analyse d'une situation

Other title
Rationalization of microbiological control in a cheese factory - Prospective analysis (en)
Author
RICHARD, J1 ; CLEMENCEAU, A; JOLIVET, P
[1] INRA, lab. microbiologie laitière, Jouy-en-Josas, France
Conference name
Colloque «Microorganismes et aliments : techniques rapides et contrôle industriel» (1987)
Source

Sciences des aliments. 1987, Vol 7, pp 217-222 ; h.s. 7

CODEN
SCALDC
ISSN
0240-8813
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Lavoisier, Paris
Publication country
France
Document type
Conference Paper
Language
French
Keyword (fr)
Contamination biologique Fromage à pate molle Hygiène Laiterie Fromagerie
Keyword (en)
Biological contamination Soft cheese Hygiene Dairy plant
Keyword (es)
Contaminación biológica Queso blando Higiene Lecheria
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B04 Milk and cheese industries. Ice creams

Discipline
Agrifood industries
Origin
CDIUPA
Database
PASCAL
INIST identifier
8291152

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web