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Miniaturisation d'un procédé à la résazurine pour le dénombrement rapide de la flore microbienne des viandes hachées

Other title
Miniaturization of a method of rapid counting bacteria in minced meat (en)
Author
LABADIE, J. C1
[1] INRA, stn. rech. viande, Theix, Ceyrat, France
Conference name
Colloque «Microorganismes et aliments : techniques rapides et contrôle industriel» (1987)
Source

Sciences des aliments. 1987, Vol 7, pp 267-270 ; h.s. 7 ; ref : 1 ref

CODEN
SCALDC
ISSN
0240-8813
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Lavoisier, Paris
Publication country
France
Document type
Conference Paper
Language
French
Keyword (fr)
Bactérie Numération Viande hachée
Keyword (en)
Bacteria Numeration Minced meat
Keyword (es)
Bacteria Numeracion Carne picada
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B05 Meat and meat product industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
CDIUPA
Database
PASCAL
INIST identifier
8291159

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