Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=9056579

Origine des Yersinia isolées à partir d'escalopes de volailles

Other title
Origin of Yersinia from poultry escallops (en)
Author
TOQUIN, M. T1
[1] Ministère agriculture, direction qualité services vétérinaires, Ploufragan, France
Conference name
Colloque. Microorganismes et aliments. Origine des flores spontanées (1984)
Source

Sciences des aliments. 1985, Vol 5, pp 85-91 ; h.s ; ref : 9 ref

CODEN
SCALDC
ISSN
0240-8813
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Lavoisier, Paris
Publication country
France
Document type
Conference Paper
Language
French
Keyword (fr)
Contamination biologique Contrôle microbiologique Contrôle qualité Identification Viande volaille Yersinia Bactérie Enterobacteriaceae Yersinieae
Keyword (en)
Biological contamination Microbiological testing Quality control Identification Poultry meat Yersinia Bacteria Enterobacteriaceae Yersinieae
Keyword (es)
Control microbiologico Control calidad Bacteria
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B05 Meat and meat product industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
CDIUPA
Database
PASCAL
INIST identifier
9056579

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web