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Staphylokinase et hémolysines de Staphylococcus aureus : utilisation en vue de déterminer l'origine des souches isolées à partir des denrées alimentaires

Other title
Staphylokinase and hemolysins of Staphylococcus aureus : utilisation to determine the origin of strains recovered from foods (en)
Author
DE BUYSER, M. L1 ; DILASSER, F; TACHE, J
[1] Lab. cent. hyg. alimentaire, Paris, France
Conference name
Colloque. Microorganismes et aliments. Origine des flores spontanées (1984)
Source

Sciences des aliments. 1985, Vol 5, pp 119-122 ; h.s ; ref : 5 ref

CODEN
SCALDC
ISSN
0240-8813
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Lavoisier, Paris
Publication country
France
Document type
Conference Paper
Language
French
Keyword (fr)
Activité enzymatique Enzyme Identification Propriété Staphylococcus aureus Bactérie Micrococcaceae Micrococcales
Keyword (en)
Enzymatic activity Enzyme Identification Properties Staphylococcus aureus Bacteria Micrococcaceae Micrococcales
Keyword (es)
Actividad enzimatica Enzima Bacteria
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35D Food microbiology

Discipline
Agrifood industries
Origin
CDIUPA
Database
PASCAL
INIST identifier
9056585

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