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Recherche de Campylobacter jejuni dans les aliments en Alsace : étude du lait cru et des volailles

Other title
Recovery of Campylobacter jejuni in raw materials in Alsace : research on milk and poultries (en)
Author
CHARTRON, S1 ; VIDON, D. J. M
[1] Lab. interrégional répression fraudes, Illkirch, France
Conference name
Colloque. Microorganismes et aliments. Origine des flores spontanées (1984)
Source

Sciences des aliments. 1985, Vol 5, pp 133-134 ; h.s ; ref : 3 ref

CODEN
SCALDC
ISSN
0240-8813
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Lavoisier, Paris
Publication country
France
Document type
Conference Paper
Language
French
Keyword (fr)
Contamination biologique Contrôle qualité Lait Viande poulet Vibrionaceae Campylobacter Bactérie
Keyword (en)
Biological contamination Quality control Milk Chicken meat Vibrionaceae Bacteria
Keyword (es)
Control calidad Bacteria
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B04 Milk and cheese industries. Ice creams

Discipline
Agrifood industries
Origin
CDIUPA
Database
PASCAL
INIST identifier
9056588

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