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Mise au point d'une technique d'isolement de Vibrio parahaemolyticus dans les coquillages

Other title
Prospect of an isolation technic of Vibrio parahaemolyticus in shellfishes (en)
Author
DUPRAY, E1 ; CORMIER, M
[1] U.E.R. medicale pharmaceutique, lab. microbiologie pharmaceutique, Rennes, France
Conference name
Colloque. Microorganismes et aliments. Origine des flores spontanées (1984)
Source

Sciences des aliments. 1985, Vol 5, pp 181-185 ; h.s ; ref : 6 ref

CODEN
SCALDC
ISSN
0240-8813
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Lavoisier, Paris
Publication country
France
Document type
Conference Paper
Language
French
Keyword (fr)
Contrôle microbiologique Identification Milieu sélectif Mollusca Vibrio parahaemolyticus Bactérie Invertebrata Vibrionaceae
Keyword (en)
Microbiological testing Identification Selective media Mollusca Vibrio parahaemolyticus Bacteria Invertebrata Vibrionaceae
Keyword (es)
Control microbiologico Bacteria
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B06 Fish and seafood industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
CDIUPA
Database
PASCAL
INIST identifier
9056596

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