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The statistical properties of a stepwise procedure for testing the purity of fruit juice

Other title
Analyse statistique d'une méthode en plusieurs étapes utilisée pour tester la pureté des jus de fruits (fr)
Author
FUCHS, C1 ; COHEN, E
[1] Tel Aviv univ., dep. statistics, Ramat Aviv, Israel
Source

Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1985, Vol 180, Num 5, pp 384-388 ; ref : 11 ref

CODEN
ZLUFAR
ISSN
0044-3026
Scientific domain
Food science technology
Publisher
Springer, Berlin
Publication country
Germany
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
Adultération Agrume Analyse statistique Contrôle qualité Identification Jus fruit
Keyword (en)
Adulteration Citrus fruit Statistical analysis Quality control Identification Fruit juice
Keyword (es)
Analisis estadistico Control calidad
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B09 Fruit and vegetable industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
CDIUPA
Database
PASCAL
INIST identifier
9087867

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