Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=9698585

Etude de l'extraction des éléments solubles du café lors de la filtration. Influence des caractéristiques physiques du lit de mouture

Author
NDJOUENKEU, Robert
Univ. Dijon (Degree-grantor)
Source

Etude de l'extraction des éléments solubles du café lors de la filtration. Influence des caractéristiques physiques du lit de mouture. 1983, 145 p, ref : 79 ref

Scientific domain
Nutr. aliment
Document type
Thesis (Postgraduate Ph.D. thesis)
Language
French
Keyword (fr)
Boisson Café moulu Café Composition Extraction Filtration Mouture Qualité Technologie Thèse
Keyword (en)
Beverage Ground coffee Coffee Composition Extraction Filtration Milling Quality Technology Thesis
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries / 002A35B Food industries / 002A35B12 Coffee, tea and other stimulative beverage industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
9698585

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web