Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7334019724

Export

Selection :

BEITRAEGE ZUR REIFUNG VON TOLLENSER KAESE IN FOLIE IM VERGLEICH ZUR HERKOEMMLICHEN TECHNOLOGIE. I. MIKROBIOLOGISCHE UNTERSUCHUNG

Other title
CONTRIBUTION A L'ETUDE DE L'AFFINAGE DU FROMAGE DE TILSIT SOUS EMBALLAGE PLASTIQUE COMPARE A LA TECHNOLOGIE CLASSIQUE. I. ETUDES MICROBIOLOGIQUES (fr)
Author
WEGNER K; BEHNKE U
INST. MILCHFORSCH. D.D.R., ORANIENBURG
Source
NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1972; VOL. 16; NO 6; PP. 643-658; ABS. ANGL. RUSSE
Document type
Serial Issue
Language
German
Keyword (fr)
FROMAGE ALIMENT TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE MICROFLORE EMBALLAGE CONSERVATION FROMAGE TILSIT AFFINAGE FLORE BANALE CONTAMINATION BIOLOGIQUE FROMAGE PRECISE TILSIT MICROBIOLOGIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MICROBIOLOGY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Agrifood industries Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7334019724

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web