Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL733406061

SO2-BILDUNG DURCH SULFATREDUKTION BEI VERSCHIEDENEN HEFEARTEN DER GATTUNG SACCHAROMYCES

Other title
FORMATION DE SO2 PAR REDUCTION DES SULFATES CHEZ DIVERSES SOUCHES DE LEVURE DU GENRE S. (fr)
Author
MINARIK E
Source
MITT. REHE WEIN OBSTBAU FRUECHTEVERWERTG; OESTERR.; DA. 197; VOL. 22; NO 4; PP. 245-252; ABS. ANGL. FR. ESP.; BIBL. 10 REF.
Document type
Serial Issue
Language
German
Keyword (fr)
ALIMENT VIN TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE SOUFRE DIOXYDE REDUCTION SULFATE SACCHAROMYCES LEVURE ETUDE EXP SOUCHES PRODUISANT MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
MICROBIOLOGY
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL733406061

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web