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ETUDE SUR LA PREPARATION DE FERMENTS LACTIQUES TRES ACTIFS

Author
SOZZI T
NESTLE S.A., LAUSANNE, SUISSE
Source
LAIT; FR.; DA. 1972; VOL. 52; NO 517; PP. 454-465; ABS. ANGL.; BIBL. 10 REF.
Document type
Serial Issue
Language
French
Keyword (fr)
BACTERIE LACTIQUE STREPTOCOCCUS LACTOBACILLUS CULTURE MICROORGANISME MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
MICROBIOLOGY
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL73340773

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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