Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7336113387

Export

Selection :

BEITRAG ZUR KENNTNIS DES NEURAMINSAEUREGEHALTES IN DER MILCH

Other title
CONTRIBUTION A L'ETUDE DE LA TENEUR EN ACIDE NEURAMINIQUE DU LAIT (fr)
Author
LESKOVA R; TSOMPANIDOU G
INST. TIERERNAEHR., TIERAERZTL. HOCHSCH., WIEN, 1030 WIEN, OESTERR.
Source
WIEN TIERAERZTL. MONATSSCHR.; OESTERR.; DA. 1973; VOL. 60; NO 2-3; PP. 60-62; ABS. ANGL.; BIBL. 12 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
LAIT COMPOSITION LAIT RYTHME CIRCADIEN BOVIN LIPIDE ACIDE NEURAMINIQUE REPRODUCTION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
REPRODUCTION FOOD SCIENCES
Keyword (es)
REPRODUCCION TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A29 Vertebrates: reproduction

Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries Vertebrates : reproduction
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7336113387

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web