Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7338015267

EFFECT OF CONDITIONERS ON THE FLOW PROPERTIES OF POWDERED SUCROSE

Other title
EFFET D'ADDITIFS SUR LES PROPRIETES D'ECOULEMENT DU SUCRE (SACCHAROSE) EN POUDRE (fr)
Author
PELEG M; MANNHEIM CH
TECHNION-ISRAEL INST. TECHNOL., HAIFA, ISR.
Source
POWDER TECHNOL.; SWITZ.; DA. 1973; VOL. 7; NO 1; PP. 45-50; BIBL. 11 REF.
Document type
Serial Issue
Language
English
Keyword (fr)
SUCRE ENTREPOSAGE ADDITIF MATIERE PREMIERE ADDITIF PRECISE MODIFICATEUR TEXTURE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7338015267

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web