Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7338015347

Export

Selection :

ZUM EIWEISSGEHALT DER MILCH BEI FLECKVIEH

Other title
TENEUR EN PROTEINE DU LAIT DE VACHES SIMMENTAL (fr)
Author
KIERMEIER F; BUCHBERGER J
MILCHWISS. INST., TECH. UNIV. MUENCHEN, WEIHENSTEPHAN
Source
BAYER. LANDWIRSTSCH. JB.; DTSCH.; DA. 1972; VOL. 49; NO 7; PP. 832-871; BIBL. 3 P. 1/2
Document type
Serial Issue
Language
German
Keyword (fr)
LAIT PROTEINE ANALYSE QUANTITATIVE BOVIN PRODUCTION LAIT GENETIQUE SELECTION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7338015347

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web