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HERSTELLUNG VON GERSTENSYRUP UNTER VERWENDUNG BAKTERIELLER ENZYME

Other title
PREPARATION DE SIROP D'ORGE PAR UTILISATION D'ENZYMES BACTERIENNES (fr)
Author
WOODWARD JD; BOS C
A.B.M. INDUSTRIAL PRODUCTS LTD, WOODLEY STOCKPORT, G.B.
Source
SCHWEIZ.-BRAUER.-RDSCH.; SCHWEIZ; DA. 1973; VOL. 84; NO 2; PP. 26-29; BIBL. 2 REF.
Document type
Serial Issue
Language
German
Keyword (fr)
BIERE MATIERE PREMIERE ENZYME UTILISATION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7338015505

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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