Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7338016932

DIE PROZENTUALE ZUSAMMENSETZUNG DER FREIEN FETTSAEUREN IM VERGLEICH ZUM FETTSAEUREMUSTER NACH VERSEIFUNG (GESAMTFETTSAEUREN) BEI EINIGEN FRISCHEN UND GELAGERTEN TIERISCHEN LEBENSMITTELN

Other title
COMPOSITION CENTESIMALE COMPAREE DES ACIDES GRAS LIBRES ET DES ACIDES GRAS APRES SAPONIFICATION (ACIDES GRAS TOTAUX) DE PRODUITS ALIMENTAIRES FRAIS OU ENTREPOSES, D'ORIGINE ANIMALE (fr)
Author
STOLL U
TIERAERZTL. HOCHSCH. HANNOVER
Source
FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 75; NO 3; PP. 157-160; ABS. ANGL. FR. RUSSE; BIBL. 10 REF.
Document type
Serial Issue
Language
German
Keyword (fr)
POULET SUIF LAIT COMPOSITION MATIERE GRASSE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7338016932

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web