Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7338017113

UNTERSUCHUNGEN ZUR CHARAKTERISIERUNG VON FRITTIERFETTEN AUS DER PRAXIS

Other title
ETUDES EN VUE DE LA CARACTERISATION DES HUILES POUR FRITURE (fr)
Author
GUHR G
UNILEVER FORSCHUNGSGES. M.B.H., 2-HAMBURG
Source
FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 75; NO 3; PP. 153-157; ABS. ANGL. FR. RUSSE; BIBL. 22 REF.
Document type
Serial Issue
Language
German
Keyword (fr)
SOJA HUILE ARACHIDE HUILE TOURNESOL HUILE CONTROLE QUALITE ALTERATION OXYDATION CUISSON CORPS GRAS ALIMENTAIRE HUILE FRITURE ANALYSE CHIMIQUE TYPE DETECTION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE INDUSTRIE CHIMIQUE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES CHEMICAL INDUSTRY
Keyword (es)
TECNOLOGIA INDUSTRIA QUIMICA
Classification
Pascal
001 Exact sciences and technology / 001D Applied sciences / 001D07 Chemical engineering

Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries Chemical engineering
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7338017113

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web