Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7338019855

DIE SAUERSTOFF-EMPFINDLICHKEIT VON LEBENSMITTELN UND DIE BERECHNUNG EINER VERKAUFSGERECHTEN KUNSTSTOFF-VERPACKUNG

Other title
SENSIBILITE DES ALIMENTS A L'OXYGENE ET EVALUATION D'UN EMBALLAGE EN PLASTIQUE COMMERCIALISABLE (fr)
Author
HERLITZE W; HEISS R; BECKER K; EICHNER K
INSTITUT FUER LEBENSMITTELTECHNOLOGIE UND VERPACKUNG E.V., TECH. UNIV. MUENCHEN
Source
CHEM.-INGR-TECH.; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 45; NO 8; PP. 485-491; BIBL. 11 REF.
Document type
Serial Issue
Language
German
Keyword (fr)
PRODUIT ALIMENTAIRE EMBALLAGE PLASTIQUE ORANGE JUS TOMATE SAUCE POMME DE TERRE CHIPS CONSERVATION MATIERE PLASTIQUE PERMEABILITE OXYGENE DENREE ALIMENTAIRE EMPLOI DE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE CHIMIE MACROMOLECULAIRE POLYMERES
Keyword (en)
FOOD SCIENCES MACROMOLECULAR CHEMISTRY POLYMERS
Keyword (es)
TECNOLOGIA QUIMICA MACROMOLECULAR POLIMEROS
Classification
Pascal
001 Exact sciences and technology / 001D Applied sciences / 001D09 Physicochemistry of polymers

Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries Physical chemistry of polymers
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7338019855

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web