Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7338020222

DER EINFLUSS VON ALTER, KOERPERBAU UND ANTEMORTALER BEHANDLUNG AUF DIE ZUSAMMENSETZUNG UND DIE PHYSIKALISCHEN EIGENSCHAFTEN VON RINDFLEISCH AUS KENYA

Other title
INFLUENCE DE L'AGE, DE LA CONFORMATION ET DES TRAITEMENTS SUBIS AVANT ABATTAGE SUR LA COMPOSITION ET LES CARACTERISTIQUES PHYSIQUES DE LA VIANDE DE BOEUF DU KENYA (fr)
Author
WISMER PEDERSEN J; SORHEIM AO; ANDERSEN B; OSTERGAAD H; LIBORIUSSEN T; BERGH H
DEP. MEAT TECHNOL., R. VET. AGRIC. UNIV., KOPENHAGEN, DEN.
Source
FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 53; NO 1; PP. 85-88; ABS. ANGL. FR.; BIBL. DISSEM.
Document type
Serial Issue
Language
German
Keyword (fr)
BOEUF COMPOSITION PROPRIETE PHYSIQUE BIOCHIMIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7338020222

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web