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BEITRAG ZUR KENNTNIS DER FETTEN OLE VON MANDEL-, PISTAZIEN- UND CASHEW-SAMEN

Other title
CONTRIBUTION A LA CONNAISSANCE DES HUILES DE GRAINES D'AMANDES, DE PISTACHES ET DE CAJOU (fr)
Author
SEIDEMANN J
SCHUBERTSTRASSE 1, 005-POTSDAM-REHBRUECKE, D.D.R.
Source
SEIFEN OLE FETTE WACHSE; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 99; NO 11; PP. 302-304; BIBL. 11 REF.
Document type
Serial Issue
Language
German
Keyword (fr)
AMANDE HUILE PISTACHE HUILE CAJOU HUILE CAJOU NOIX COMPOSITION CHIMIQUE PROPRIETE PHYSIQUE PROPRIETE CHIMIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE INDUSTRIE CHIMIQUE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES CHEMICAL INDUSTRY
Keyword (es)
TECNOLOGIA INDUSTRIA QUIMICA
Classification
Pascal
001 Exact sciences and technology / 001D Applied sciences / 001D07 Chemical engineering

Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries Chemical engineering
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7338020374

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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