Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7338020580

Export

Selection :

UBER DEN WERT HANDELSUEBLICHER KAKAOGETRAENKE IN DER ERNAHRUNG

Other title
VALEUR DES BOISSONS COMMERCIALES A BASE DE CACAO DANS L'ALIMENTATION (fr)
Author
LEHMANN G
UNIV. SAARLAND., SAARBRUECKEN
Source
GORDIAN; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 73; NO 3; PP. 82-84 (2 P.); BIBL. 17 REF.
Document type
Serial Issue
Language
German
Keyword (fr)
CACAO BOISSON TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7338020580

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web