Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7338020721

Export

Selection :

UBER DEN EINFLUSS DES MAELZUNGS-YUND BRAUVERFAHRENS AUF DIE MOLEKULARGEWICHTSVERTEILING DER STICKSTOFFSUBSTANZEN IN WUERZE UND BIER. I

Other title
INFLUENCE DES METHODES DE MALTAGE ET BRASSAGE SUR LA REPARTITION DES MASSES MOLECULAIRES DES SUBSTANCES AZOTEES DANS LE MOUT ET LA BIERE. I (fr)
Author
NARZISS L; ROTTGER W
INST. TECHNOL. BRAU. I, T.U. MUENCHEN, FREISING-WEIHENSTEPHAN
Source
BRAUWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 26; NO 5; PP. 148-157; ABS. ANGL. FR. ESP.; BIBL. 1 P.
Document type
Serial Issue
Language
German
Keyword (fr)
BIERE BIERE MOUT BIOCHIMIE TECHNOLOGIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7338020721

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web