Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7338023227

AMINE IN FRUECHTEN, GEMUESE UND DEREN PRODUKTEN

Other title
LES AMINES DANS LES FRUITS, LES LEGUMES ET LES PRODUITS QUI EN DERIVENT (fr)
Author
ASKAR A
INST. LEBENSMITTELCHEM., TECH. UNIV. BERLIN, 1000 BERLIN
Source
CHEM. MIKROBIOL. TECHNOL. LEBENSMITTEL; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 2; NO 3; PP. 65-70; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 57 REF.
Document type
Serial Issue
Language
German
Keyword (fr)
FRUIT CHOUCROUTE VIN COMPOSITION AMINE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7338023227

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web