Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7338023316

UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE DRUCKAMMONISIERUNG VON KOHLENHYDRATHALTIGEN FUTTERSTOFFEN. UNTERSUCHUNGEN ZUR STRUKTUR DER N-BINDUNG IN DRUCKAMMONISIERTEN ZUCKER- UND TROCKENSCHNITZELN

Other title
RECHERCHES SUR L'AMMONIFICATION SOUS PRESSION DES ALIMENTS DU BETAIL CONTENANT DES GLUCIDES. RECHERCHES CONCERNANT LA STRUCTURE DES LIAISONS DE N DANS DES COSSETTES DE BETTERAVE OU DE LA PULPE DE BETTERAVE DESHYDRATEES, AMMONIFIEES SOUS PRESSION (fr)
Author
KRAWIELITZKI R; NEHRING K
FORSCHUNGSZENTRUM TIERPROD. DUMMERSTORF, 25 ROSTOCK
Source
ARCH. TIERERNAEHR.; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 23; NO 3; PP. 237-258; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 29 REF.
Document type
Serial Issue
Language
German
Keyword (fr)
ALIMENT ANIMAUX DOMESTIQUES TECHNOLOGIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7338023316

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web