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DER EINFLUSS DER KAELTE AUF DIE MAELZUNGSEIGENSCHAFTEN VON BRAUGERSTE

Other title
INFLUENCE DU FROID SUR LES CARACTERISTIQUES DE MALTAGE DES ORGES DE BRASSERIE (fr)
Author
ANDERLE G; PUSPOK J
Source
MITT. VERSUCHSSTN GAERUNGSGEWERBE WIEN; OSTERR.; DA. 1973; VOL. 27; NO 5-6; PP. 91-94; BIBL. 26 REF.
Document type
Serial Issue
Language
German
Keyword (fr)
ORGE APTITUDE TECHNOLOGIQUE ORGE CONGELEE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7338023393

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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